Nieuws en blog

Het verschil met traditioneel latex kunstgras?

Kijk eens! In deze handige infographic laten we je zien wat Edel Life kunstgras zo bijzonder maakt vergeleken met het standaard latex kunstgras. We zijn trots op onze innovaties en hoe we kunstgras hebben getransformeerd tot iets dat niet alleen mooi is en blijft, maar ook goed voor onze planeet. Benieuwd hoe we dit doen? Neem snel een kijkje.

Lees verder »

Life Play en Life Landscape: revolutionair kunstgras

Voor ons is groen is meer dan een kleur. Het staat voor onze diepgewortelde toewijding aan duurzaamheid. Edel Life is een ode aan de groene toekomst: een dynamisch, premium product, gericht op zero waste en maximale waterdoorlatendheid. Bij Edel Life zijn we vastberaden om een nieuwe dimensie aan kunstgras toe te voegen, waarbij duurzaamheid en innovatie in elke vezel verweven zijn.

Lees verder »

Het gezicht achter Edel Life

Kilian Peschel is het brein en hart achter Edel Life. Kunstgras, kennis en innovatie zijn als het ware de non-directionale garens van zijn leven. Dertien jaar geleden vond Kilian, geïntroduceerd door een vriend, zijn weg naar de kunstgraswereld en heeft sindsdien de route nooit meer verlaten. In 2021 kruiste Kilians paden met Victoria Grass Group. Een kennismaking die resulteerde in de oprichting van het label Edel Life: het frisse gezicht van premium kunstgras.

Lees verder »