Edel Life Play collectie

German Shepherd playing with a ball in the backyard on a sunny day.
ASSORTIMENT

Play collectie

Onze Life Play lijn is de perfecte combinatie van kracht en schoonheid. Speciaal ont­ wikkeld voor diegenen die zowel intens willen sporten als spelen, zonder in te boeten op esthetiek.

Elk product binnen deze lijn is ontworpen voor duurzaamheid, met een focus op circulair design en speciale, verstevigde backing. Het gevarieerde kleurenpalet biedt eindeloze combinatiemogelijkheden, terwijl de verschillende poolhoogtes en texturen zorgen voor een veelzijdige toepasbaarheid.

Wees toekomstgericht; kies voor kunstgras dat niet alleen op korte termijn indruk maakt, maar dat ook aan het einde van zijn levensduur waarde heeft: een investering in de toekomst waarbij jouw kunstgras later zelfs geld op kan leveren!

Elk Life Play product is een getuigenis van onze toewijding aan kwaliteit, innovatie en duurzaamheid.

Edel-Live-Play

HYBRID NATURE PLAY

Het beste van twee werelden. Toch genieten van je eigen grasveld in combinatie met kunstgras zorgt voor een extreem sterke combinatie. Het Hybrid Nature Play is een exclusief product dat te verkrijgen is bij Edel Life.

Bekijk het product
edel life - heavy play

HEAVY PLAY

Voor wie het beste van twee werelden wil: intensieve sportmogelijkheden en het gevoel van écht gras. Heavy Play biedt een stevige, duurzame basis die verrassend zacht en natuurlijk aanvoelt.

Bekijk het product
edel life - multi play

MULTI PLAY

Ontworpen voor eindeloos sporten en spelen! Multi Play is het slijtvaste en duurzame gras dat elke uitdaging aankan. Of het nu gaat om kinderspeelplaatsen of trapveldjes met instrooizand, Multi Play biedt de perfecte ondergrond.

Bekijk het product
graskleurenvisual@8x
madeinnetherlands@8x
grasvisual@8x