Onderwijsinstelling

DOELGROEP

Onderwijsinstelling

Edel Life biedt scholen en onderwijsinstellingen de mogelijkheid om groene en duurzame buitenruimtes te creëren met ons circulaire kunstgras. Door te kiezen voor ons assortiment kunstgrasproducten kunnen scholen groene speel- en leeromgevingen creëren die bestand zijn tegen intensief gebruik en weinig onderhoud vereisen. Laat ons jouw school helpen bij het realiseren van een groene en inspirerende leeromgeving.

Bel mij terug

Ben je een professional die graag onze producten in wil zetten of verkopen? We helpen je verder! Consumenten verwijzen wij graag naar onze verkooppunten.

Edel-Live-Landscaping

Bij Life Landscaping zetten we in op zowel esthetiek als duurzaamheid.De Life Landscape lijn biedt een gevarieerde keuze aan kunstgras met verschillende poolhoogtes en authentieke groentinten.

Onze selectie van geavanceerde topgaren -de C-shape, Oval Shape en Flash Shape­ worden vakkundig gecombineerd met een non-directional garen waarin we 30% PCR (Post Consumer Wastage) integreren. Bovendien bevat het gekroeste ondergaren, dat in al onze producten te vinden is, ook een indrukwekkende 30% gerecycled materiaal.

Edel-Live-Play

Onze Life Play lijn is de perfecte combinatie van kracht en schoonheid. Speciaal ont­ wikkeld voor diegenen die zowel intens willen sporten als spelen, zonder in te boeten op esthetiek.

Elk product binnen deze lijn is ontworpen voor duurzaamheid, met een focus op circulair design en speciale, verstevigde backing. Het gevarieerde kleurenpalet biedt eindeloze combinatiemogelijkheden, terwijl de verschillende poolhoogtes en texturen zorgen voor een veelzijdige toepasbaarheid.