Collectie

German Shepherd playing with a ball in the backyard on a sunny day.
ASSORTIMENT

COMPLETE COLLECTIE

Ontdek de perfecte balans tussen mooi en functioneel met onze twee exclusieve Europese productlijnen. 

Met Life Landscaping bieden we unieke soorten hoogwaardig kunstgras, elk zorgvuldig ontworpen voor de uitstraling die bij jouw buitenruimte past.

Life Play introduceert drie soorten gras die speciaal zijn ontwikkeld voor de dynamiek van sport en spel: van de veerkrachtige Life Play Intensive en de veelzijdige Life Play Multi tot de robuuste Life Play Heavy.

Edel-Live-Landscaping

Bij Life Landscaping zetten we in op zowel esthetiek als duurzaamheid.De Life Landscape lijn biedt een gevarieerde keuze aan kunstgras met verschillende poolhoogtes en authentieke groentinten.

Onze selectie van geavanceerde topgaren -de C-shape, Oval Shape en Flash Shape­ worden vakkundig gecombineerd met een non-directional garen waarin we 30% PCR (Post Consumer Wastage) integreren. Bovendien bevat het gekroeste ondergaren, dat in al onze producten te vinden is, ook een indrukwekkende 30% gerecycled materiaal.

Edel-Live-Play

Onze Life Play lijn is de perfecte combinatie van kracht en schoonheid. Speciaal ont­ wikkeld voor diegenen die zowel intens willen sporten als spelen, zonder in te boeten op esthetiek.

Elk product binnen deze lijn is ontworpen voor duurzaamheid, met een focus op circulair design en speciale, verstevigde backing. Het gevarieerde kleurenpalet biedt eindeloze combinatiemogelijkheden, terwijl de verschillende poolhoogtes en texturen zorgen voor een veelzijdige toepasbaarheid.