Ik ben een

DOELGROEPEN

Breed inzetbaar

Bij Edel Life draait alles om topkwaliteit en exclusiviteit. Onze premium label benadering richt zich op producten in het midden tot hoog segment. Onze circulaire producten integreren de laatste innovaties en komen met een solide Europese garantie van 7 jaar. Bij ons wordt loyaliteit altijd beloond, en onze investeringen in circulariteit zorgen ervoor dat we de groene beloften van morgen waarmaken. Bij Edel Life zetten we in op wat juist is, want wij doen het anders.

Innovatief comfort

Bij Edel Life creëren we producten die niet alleen aan de laatste trends voldoen, maar ook aan de hoogste standaarden op het gebied van innovatie. Denk hierbij aan onze 3-1 naald en non-directional garen, die zorgen voor een grasmat die er niet alleen prachtig uitziet, maar ook natuurlijk aanvoelt.

Duurzaam alternatief

Duurzaamheid heeft zijn prijs, maar bij Edel Life zien we het als een investering in de toekomst. Ons kunstgras veroorzaakt geen afvalprobleem aan het einde van zijn levenscyclus; integendeel, het zou zelfs geld waard kunnen zijn. In een tijd waarin het verminderen van onze ecologische voetafdruk steeds belangrijker wordt, biedt Edel Life een duurzaam alternatief voor traditionele kunstgrasproducten.

Dus waarom zou je genoegen nemen met minder? Kies voor kunstgras van Edel Life en investeer in een groenere toekomst, voor jezelf en voor de wereld om ons heen.

Organisator van evenementen

Als organisator van evenementen biedt Edel Life jou de mogelijkheid om groene en duurzame werelden te creëren met ons circulaire kunstgras. Met ons assortiment circulaire kunstgrasproducten transformeer je saaie evenementenlocaties in groene oases.

Lees verder

Architect

Als architect biedt Edel Life jou hoogwaardige circulaire kunstgrasoplossingen voor al jouw projecten, van buurtspeeltuin tot dakterras! Met ons assortiment kunstgrasproducten en onze expertise in duurzaamheid en design kunnen wij jou helpen.

Lees verder

Gemeente / Overheid

Edel Life biedt gemeenten en overheidsinstanties hoogwaardige circulaire kunstgrasoplossingen voor het verfraaien van openbare ruimtes, speelplaatsen, parken en sportvelden.

Lees verder

Onderwijsinstelling

Edel Life biedt scholen en onderwijsinstellingen de mogelijkheid om groene en duurzame buitenruimtes te creëren met ons circulaire kunstgras. Door te kiezen voor ons assortiment kunstgrasproducten kunnen scholen groene speel- en leeromgevingen creëren.

Lees verder

Collectieve inkoper

Edel Life biedt jou als collectieve inkoper de mogelijkheid om samen met anderen hoogwaardig circulair kunstgras aan te schaffen voor groene en duurzame buitenruimtes.

Lees verder

Kunstgrasspecialist of aanlegbedrijven

Edel Life biedt jou als kunstgrasspecialist hoogwaardige circulaire kunstgrasoplossingen voor al jouw aanlegprojecten. Met ons uitgebreide assortiment kunstgrasproducten en onze expertise in duurzaamheid en innovatie kunnen wij jou helpen.

Lees verder

Hovenier

Edel Life biedt jou als hovenier hoogwaardig circulair kunstgras van premium kwaliteit. Met ons assortiment kunstgrasproducten kun je jouw klanten voorzien van duurzame en onderhoudsarme groene oplossingen

Lees verder

Vereniging van Eigenaren (VvE)

Edel Life biedt jou als VVE hoogwaardige circulaire kunstgrasoplossingen voor gezamenlijke buitenruimtes. Met ons durzame assortiment kunstgrasproducten kunnen VVE’s groene en onderhoudsarme tuinen en dakterrassen creëren.

Lees verder
graskleurenvisual@8x
madeinnetherlands@8x
grasvisual@8x