Dealerschap en samenwerking als sleutel tot succes

De marketingstrategie achter Edel Life

Bij Edel Life begrijpen we dat een succesvolle business niet alleen draait om geweldige producten, maar ook om een slimme marketingstrategie. In deze blogpost willen we je meenemen achter de schermen van Edel Life en laten zien hoe we push-pull marketing gebruiken.  

Wat is push-pull marketing? 

Bij push-marketing proberen we actief vraag te creëren voor onze producten. We brengen ons merk onder de aandacht bij potentiële klanten en dealers, vaak door middel van marketinginspanningen zoals advertenties, beurzen en of salesbezoek. We willen ervoor zorgen dat mensen ons product willen hebben vóórdat ze er zelf actief naar op zoek zijn. 

Aan de andere kant hebben we pull-marketing. Hierbij proberen we mensen te bereiken die al op zoek zijn naar kunstgrasproducten. We zorgen ervoor dat ons merk gemakkelijk te vinden is voor mensen die al interesse hebben. Dit doen we via online aanwezigheid, zoekmachineoptimalisatie en andere strategieën die ervoor zorgen dat klanten ons merk kiezen wanneer ze klaar zijn om te kopen. 

Waarom is dealerschap voordelig? 

Een belangrijk onderdeel van onze push-marketingstrategie is dealerschap. Voor ons zijn dealers essentieel. Ze fungeren als ambassadeurs van ons merk en zijn belangrijk voor het verspreiden van ons verhaal. Hier zijn enkele redenen waarom dealerschap voordelig is:  

  • Als dealer verkoop je onze producten, maar je profiteert ook van ons marketingverhaal. Je krijgt toegang tot onze marketingmaterialen en ondersteuning, waardoor je effectiever kunt verkopen. 
  • We bieden dealers een kant-en-klare oplossing. Dit omvat presentatiematerialen, trainingen en zelfs een gratis vermelding op onze website. Alles om ervoor te zorgen dat onze dealers succesvol zijn. 
  • Door dealer te worden, kom je terecht in ons netwerk met erkende en betrouwbare partners uit de kunstgraswereld.  
Samenwerken? 

Bij Edel Life zijn we altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingsmogelijkheden. Dealerschap is slechts één van de manieren waarop we met partners samenwerken. Hier zijn enkele andere manieren waarop we openstaan voor samenwerking: 

Hoveniers via een dealer: Hoveniers kunnen via onze dealers toegang krijgen tot onze producten. Dit stelt hen in staat om hoogwaardige kunstgrasoplossingen aan te bieden aan hun klanten. 

Agentschap:  We werken samen met tussenpersonen en agentschappen die ons merk vertegenwoordigen en onze producten verkopen. 

Subdealers en groothandel: We hebben constructies voor subdealers en groothandelspartners. Hierdoor kunnen we onze producten op grote schaal verspreiden. 

Bouwers: We streven naar samenwerkingen met bouwbedrijven om ons kunstgras in hun projecten op te nemen. 

Aanlegbedrijven en adviesbureaus: Ook werken we samen met aanlegbedrijven en adviesbureaus die zich richten op de inrichting van openbare ruimtes en groene projecten voor gemeentes. 

Ben jij geïnteresseerd in een samenwerking met Edel Life? Laten we praten over de mogelijkheden! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.