Sports & Playgrass

Sports & Playgrass - Geffen

Sports & Playgrass is opgericht in 2015, door twee jonge ondernemers; Mark Verhagen en Tobi Pennings. Toch heeft het bedrijf een ruime ervaring in de aanleg van kunstgras, onder andere binnen hun meerdere eigen aanlegteams. Sommige van deze teams lopen al een tijdje mee in de kunstgraswereld. Daardoor kunnen wij de gewenste kwaliteit waarborgen. Wij werken in heel Nederland en Belgiƫ, in opdracht van zowel particulieren als bedrijven. Met de aanleg van bijvoorbeeld kunstgras trapveldjes, speeltuinen en sportvelden maken wij de wereld een stukje groener en plezieriger!

Binnen het bedrijf heerst al vele jaren een enorme passie voor kunstgras. Bij ieder project streven wij naar het beste eindresultaat. Daardoor hebben wij al vele projecten voor tevreden klanten opgeleverd. Wij gaan namelijk pas naar huis als de klant of opdrachtgever tevreden is. Iedereen binnen de organisatie draagt hiervoor zijn steentje bij.

Hier vind je de volgende producten

edel life - multi play
MULTI PLAY

Ontworpen voor eindeloos sporten en spelen! Multi Play is het slijtvaste en duurzame gras dat elke uitdaging aankan. Of het nu gaat om kinderspeelplaatsen...

Lees meer
edel life - intensive play
INTENSIVE PLAY

Stevig, kleurrijk en gemaakt voor intensief plezier. Of het nu rondom een trampoline ligt of dient als klein sportveld, Intensive Play past overal.

Lees meer

Collectie